Forbered jer:

I ser billederne undervejs når de tages på en skærm, og her vælger I så hvad I ønsker jer. Dvs. motiv, størrelse og farve eller sh.

Til alle optagelser skal I vælge billeder med det samme. ,(dog med undtagelse af bryllup og on location optagelser)

Så inden I kommer, er det godt at vide hvad I ønsker billeder skal bruges til. Hvor de skal hænge og ca. hvor store de skal være. Alle størrelserne kan I se i prislisten.

Hvis I er i tvivl, kan vi hjælpe jer med hvad der passer I jeres hjem. Tag nogle billeder af det rum I ønsker at få noget op at hænge i, så kan vi gide jer med hvad der vil se godt ud hos jer.I kan også mail det inden fotograferingen, så kan vi også komme med forslag til påklædningen.Børnefotografering:

Gør ikke meget ud af at fortælle jeres barn(2-4år) at I skal til fotografen. De gør sig en masse forestillinger, og de lever sjældent op til hvad de tror de skal. Mange tror at de skal i BIOGRAFEN og ikke til FOTOGRAFEN, så er jeg ikke særlig spændende. Så sig bare at i skal besøge en der hedder Mette.

Medhensyn til tøj ser vi helst bluser i lyse eller mørke toner, gerne med jeans og bare tæer.

Ingen mellem tonere, de gør sig ikke godt i sorthvid og stærke farver og mønstre har det med at tage fokus fra ansigtet.Gravidfotografering:

Vi anbefalere du medbringer sorte og hvide langærmede T-shirt, sorte og hvide tanks tops og jeans. Måske en af din mands hvide skjorter, eller et BH sæt du føler dig godt tilpas i.

Inden du kommer, ser vi helst at du lader

Bh´en blive i tasken, og kom i nogle søm frie trusser og løst hængende tøj, så er der ingen mærker på din hud.Gruppefotografering:

Jo mere ens artede I er i tøjet jo flotter resultat. Så vi anbefaler at alle enten har sorte bluser på og mørke bukser(jeans el. lignede) eller hvide bluser på.

Ved hel figur anbefaler vi at alle har bare tærer.